Uw object in kaart vanaf € 1,50 euro per week

Onze voordelen

  • Online GPS locatie

  • Eenvoudig en dynamisch

  • Toepassing voor smartphone en tablet

Simpel en eenvoudig controle over uw voertuigen

Budget GPS is ontworpen voor persoonlijk, voertuig- of mobiel tracking en beheer. Mede door de eenvoud en flexibiliteit ontwikkeld voor de Lease en verhuurbedrijven. Het online account maakt het mogelijk om precieze objectlocatie Live via de webbrowser te zien.

Waarom BudgetGPS?

BudgetGPS geeft u de mogelijkheid om de historie van de ritten te bekijken en berichten te ontvangen over gebeurtenissen die uw onmiddellijke aandacht vereisen en deze te registeren in een rapport. Budget GPS is makkelijk te gebruiken, mobiel vriendelijk, heeft een prettige gebruikersinterface en is ontworpen om te communiceren met diverse smartphones en tablets. Wilt u snel inzage in uw wagenpark tijdens uw dynamische werkdag dan is Budget GPS de oplossing voor u.

Waarom kiest u voor ons?

Installatie op maat

Het Budget GPS systeem plaats u eenvoudig in een voertuig, ingewikkelde installatie is niet nodig. De bedrade systemen kunnen eenvoudig en voordelig geïnstalleerd worden door onze partner AST Groep.



Inzicht in al uw gegevens

U kunt al uw objecten volgen, vinden en bewaken in uw online account. Overal waar u bent kunt u inloggen en uw gegevens inzien. Het gebruik van uw online account is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Lage communicatiekosten

Met onze GPS Track en Trace systemen is iedereen gegarandeerd van één standaard laag tarief in alle EU landen. Geen onverwachte verrassingen een helderheid in de communicatie.

Wat zijn de voordelen?
  • Online GPS locatie
  • Goedkoopste van Nederland
  • Eenvoudig en dynamisch
  • Toepassing voor smartphone en tablet

Neem contact op

Wij maken dan een passend voorstel voor u.